Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto
Etusivu » Työelämäpalvelut » Yhteishankintakoulutukset

Yritys tai muu työnantaja voi kouluttaa nykyisiä tai uusia työntekijöitään yhteistyössä työ- ja elinkeinohallinnon kanssa. Näin toteutettuun yhteishankintakoulutukseen voi osallistua myös yrittäjäksi ryhtyvä tai yrittäjä, joka osallistuu samaan koulutukseen työntekijöidensä rinnalla. Lisäksi vuokratyöntekijät voivat osallistua koulutukseen. Yhteishankintakoulutus järjestetään työnantajan ja työ- ja elinkeinohallinnon yhdessä suunnittelemana, hankkimana ja rahoittamana.  Opiskelijavalinnassa työnantajalla on keskeinen rooli.

Yhteishankintakoulutus on kolmen toisiaan täydentävän ja eri tarpeisiin suunnatun palvelutuotteen kokonaisuus:

RekryKoulutus – kun yrityksen tarpeisiin ei löydy ammattitaitoisia työntekijöitä eikä lähiaikoina valmistu tarvittavia osaajia muusta koulutuksesta.
TäsmäKoulutus – yrityksen ja sen henkilöstön tarpeisiin räätälöity ammatillinen perus- tai lisäkoulutus. Soveltuu myös määräaikaisiin lomautustilanteisiin.
MuutosKoulutus – työnantaja voi auttaa taloudellisesta tai tuotannollisesta syystä irtisanottuja työntekijöitään löytämään uuden ammatin tai työpaikan tai tukea toistaiseksi lomautettuja työntekijöitään.

Lisätietoja:

ELY-keskuksen sivuilta

TE-palvelujen sivuilta:

Voimme olla mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa yhteishankintakoulutusta Keski-Suomen alueella.

Ota yhteyttä!

Asiakkuusvastaavat

Palvelualat

Tekniikan ala

Liiketalous ja yrittäjyys

Luonnonvara- ja ympäristöala

Koulutussuunnittelu (kortit, henkilöstökoulutus)

tai lähetä yhteydenottopyyntö: myynti@poke.fi

 

Wilmaan