Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto

Henkilöstönne käytettävissä ovat kaikille avoimet koulutukset, jotka löytyvät koulutuskalenterin kautta. Laajan koulutustarjontamme lisäksi voimme suunnitella ja toteuttaa juuri teidän työpaikalle sopivat koulutustuotteet.

Avoin ammatillinen täydennyskoulutus

  • Avoin ammatillinen täydennyskoulutus toteutetaan yksittäisinä teemapäivinä tai muutaman päivän kokonaisuuksina. Koulutukset sopivat eri alojen ammattilaisille ja ko. aihealueista kiinnostuneille, ne toimivat myös hyvin osana yritysten henkilöstökoulutusta. Tarjonta on monialaista ja työelämälähtöistä, se on pääosin tutkintokoulutusten tarjonnasta avattua ja siksi asiakasystävällisesti hinnoiteltua. Tarkista eri alojen koulutustarjonta koulutuskalenterista ja varaa paikkasi!

Tilauskoulutukset ja räätälöidyt henkilöstökoulutukset työyhteisön tarpeisiin

  • Koulutus kohdentuu tällöin vain sen yrityksen tai organisaation henkilöstölle tai verkostolle, jolle koulutus on tilattu. Koulutuksen sisältö suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä tilaajan kanssa. Hinta määräytyy koulutuksen keston, vaativuuden ja henkilömäärän mukaan

Rekrytointi- ja muut yhteishankintakoulutukset

  • Yhteishankintakoulutuksella tarkoitetaan yrityksen, työ- ja elinkeinohallinnon sekä kouluttajan kanssa yhteistyössä tehtyä työvoimakoulutusta. Työ- ja elinkeinohallinto maksaa koulutuksen hankintakustannuksista 20-75 prosenttia ja hoitaa koulutuksen hankinnan. Koulutukseen osallistujat saavat koulutusajalta joko palkkaa tai tietyin edellytyksin työvoimakoulutuksen koulutustukea ja ylläpitokorvausta. Lisätietoja TE-hallinnon sivuilta.

Koulutuksen suunnittelusta toteutuksen kautta seurantaan ja palautteeseen

Koulutuksen suunnittelu

Suunnittelemme koulutuksen työpaikan toivomusten ja osaamistarpeiden mukaan. Suunnitelman sisältö, aikataulu ja toteutuksen rahoitusvaihtoehdot käydään läpi. Toteutukseen osallistuvat kouluttajat voivat tulla yhteistyöverkostostamme, meidän organisaatiosta, yrityksen omista asiantuntijoista tai muualta aina tarpeen mukaan.

Koulutusten toteutus

Koulutus voidaan toteuttaa meidän tai yrityksen tiloissa, alakohtaiset kouluttajat vastaavat aina käytännön toteutuksesta. Koulutukseen voidaan liittää lähipäiviä, verkko-opetusta ja työssäoppimista tarpeen mukaan. Tarjoamme myös nykyaikaisen oppimisympäristön toteutuksen tueksi. Toteutuksiin voidaan liittää myös yrityskohtaista konsultointia.

Seuranta ja palaute

Koulutuksista kerätään osallistujilta sekä tilaajalta/yrityksen edustajalta arvio/palaute, jonka tiedot annetaan kootusti myös tilaajan käyttöön. Tarvittaessa voidaan myöhemmin tehdä myös koulutuksen vaikuttavuuden seurantaa.

Lisätietoja

Liiketalous ja yrittäjyys

Palvelualat

Tekniikan ala

Korttikoulutukset, tuotantoalojen koulutukset ja yhteishankintakoulutukset