Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto
Etusivu » Työelämäpalvelut » Osaamisen koulutus- ja kehittämissuunnitelmat

Koulutussuunnitelma ja osaamisen kehittämissuunnitelma voidaan laatia aiemmin havaittujen osaamistarpeiden tai esimiesten haastattelujen pohjalta. Systemaattisimman lähtökohdan suunnittelulle antaa kuitenkin osaamiskartoitus.

Osaamiskartoituksen käytännön toteutuksen ja tiedonkeruun jälkeen voimme olla mukana tulosten analysoinnissa ja miettimässä mahdollista osaamisen kehittämissuunnitelmaa. Suunnitelman sisältö, aikataulu ja toteutuksen rahoitus käydään läpi.

Suppeammissa suunnitelmissa suunnittelutyö sisältyy koulutuksen hintaan, mikäli se ostetaan meiltä. Laajempien suunnitelmien osalta tarjoamme sitä maksullisena palveluna.

Koulutuksen suunnittelusta toteutuksen kautta seurantaan ja palautteeseen

Koulutuksen suunnittelu

Suunnittelemme koulutuksen työpaikan toivomusten ja osaamistarpeiden mukaan. Ennen suunnittelun aloitusta voidaan tehdä lähtötason kartoitus. Suunnitelman sisältö, aikataulu ja toteutuksen rahoitusvaihtoehdot käydään läpi. Toteutukseen osallistuvat kouluttajat voivat tulla yhteistyöverkostostamme, organisaatiostamme, yrityksen omista asiantuntijoista tai muualta aina tarpeen mukaan.

Koulutusten toteutus

Koulutus voidaan toteuttaa meidän tai yrityksen tiloissa, alakohtaiset kouluttajat vastaavat aina käytännön toteutuksesta. Koulutukseen voidaan liittää lähipäiviä, verkko-opetusta ja työssäoppimista tarpeen mukaan. Tarjoamme myös nykyaikaisen oppimisympäristön toteutuksen tueksi.  Toteutuksiin voidaan liittää myös yrityskohtaista konsultointia. Kahvila- ja ruokailupalvelut ovat käytettävissä sopimuksen mukaan.

Seuranta ja palaute

Koulutuksista kerätään osallistujilta sekä tilaajalta/yrityksen edustajalta arvio/palaute, jonka tiedot annetaan kootusti myös tilaajan käyttöön. Tarvittaessa voidaan myöhemmin tehdä myös koulutuksen vaikuttavuuden seurantaa.

 

Ota yhteyttä!

Kehittämisasiantuntija

Tarja Naskila

tarja.naskila@poke.fi

p. 040 561 1542

 

Opettaja

Lasse Krook

lasse.krook@poke.fi

p. 040 484 2178

 

tai lähetä yhteydenottopyyntö

myynti@poke.fi