Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto
Etusivu » Työelämä- ja yrityspalvelut » Oppisopimuskoulutus

Oppisopimuskoulutus on yksilöllisesti suunniteltua, joustavaa ja käytännönläheistä. Lähes 200 tutkinnon tai niiden osien joukosta löytyy paljon mahdollisuuksia erilaisiin tarpeisiin.

Nuorille oppisopimuskoulutus tarjoaa nopean väylän työelämään. Työelämässä oleville se puolestaan on taloudellinen ja joustava ratkaisu itsensä kehittämiseen ja osaamisensa päivittämiseen. Työnantajille oppisopimuskoulutus tarjoaa työelämälähtöisen ja tehokkaan keinon saada nopeasti uusia osaajia ja osaamista yrityksen tarpeisiin. Yrittäjälle se on kustannustehokas ja joustava koulutusmuoto, kun yrittäjä haluaa kehittää omaa osaamistaan ja varmistaa yrityksensä kilpailukykyä tulevaisuudessa.

POKE Työelämä- ja yrityspalvelujen oppisopimuskoulutus vastaa oppisopimuskoulutuksen järjestämisestä pohjoisen Keski-Suomen alueella: Äänekoski, Saarijärvi, Viitasaari, Pihtipudas, Karstula, Kinnula, Kyyjärvi, Kivijärvi, Kannonkoski, Konnevesi, Laukaa, Uurainen ja Multia. Oppisopimusopiskelijoita on vuosittain noin 600.

POKE Työelämä- ja yrityspalvelujen oppisopimuskoulutus auttaa kaikissa oppisopimuskoulutukseen liittyvissä asioissa alkuselvittelystä koulutuksen päättymiseen saakka.

Muutoksia koulutuskertomus/koulutuskorvausraporttikäytäntöihin voit lukea täältä.

 

 

Muutoksia koulutuskertomus-/koulutuskorvausraporttikäyntäntöihin