Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto
Etusivu » Palvelut » Oppikokki

Oiva-logo

Päivittäin ruokalistalla on kasvis-, kala- tai liharuoka. Ateriat sisältävät pääruuan lisäksi juoman, leivän, salaatin, jälkiruoan sekä kahvin tai teen. Ryhmistä pyydämme ilmoittamaan etukäteen. Oppikokki valmistaa tilauksesta leivonnaisia ja ruokia ja järjestää opetuksen puitteissa myös pitopalvelutoimintaa.

Ruokalista 21.-25.1.2019

Maanantai 21.1. (Myymälä on suljettu)

Juustoiset kukkakaalipihvit, porkkanamuhennos L

Paistettu lohi, pariloituja kasviksia ja valkoviinikermakastike G,L

Naudanpaisti ja valkosipulikermaperunat G,L

Kermassa haudutettua leipäjuustoa G,L

Tiistai 22.1. (Myymälä on suljettu)

Juurespyttipannu ja piparjuurimousse G,L

Kalaterriini ja perunapyree G,L

Yrttikuorrutettua kananpoikaa ja punajuuririsottoa, vuohenjuustoa G,L

Lakritsipaahtovanukas G,L

Keskiviikko 23.1.

Nokkosohukkaat, muhennettu peruna ja puolukkaa G,L

Ruiskuorrutettu kuha, puikulaperunasose, sienikastike L

Paahdettua ankkaa, appelsiinikastike, hernerouheriisi G,L

Lämminsuklaakakku ja vaniljajäätelö L

Torstai 24.1.

Kaurajauhismureke, paahdettua porkkanaa L

Kalavarras, Pernodkastike G,L

Broilermureke Wellington L

Tyrnijäädyke ja suklaakastike G,L

Perjantai 25.1.

Punajuurifalafelit, pinaatticouscous ja mintturaita L

Hiillostettu siika, perunaohukkaat L

Jauhelihapippuri-pihvi, smetanapunasipuli G,L

Kuusenkerkkäposse G,L

Ruokalista 28.1. - 1.2.2019

Maanantai 28.1.2019

Mustajuurikeitto ja yrttiöljy G,L

Turskafileettä ja kurpitsarisottoa G,L

Punaviinikukkoa ja paahdettua perunaa G,L

Pavlova ja eksoottisia hedelmiä G,L

Tiistai 29.1.2019

Metsäsienistruudeli ja salaatti L

Rapumurekkeella täytetty ahvenfilee, rapukastike ja juureksia L

Jauhelihatäytteinen paistikääryle, maa-artisokkapyree ja lakritsipunaviinikastike G,L

Kahvipannacotta G,L

Keskiviikko 30.1.2019

Tomaattipastakeitto L, G

Mademuhennos ja puikulaperunasose L

Siideripossu ja hasselbackan perunat G,L

Rahkavalkosuklaavaahto G, L

Torstai 31.1.2019

Punakaalitournedos, kukkakaalipyree ja lehtikaalisipsi G,L

Paistettua nieriää, juureksia ja kuusenkerkkäbearnaiskastike G,L

Kevyesti savustettua jäniksenfilee, keltavahveroperunat ja punaherukkakastike G,L

Talvihedelmäterriini  ja appelsiinisabayonkastike G,L

Perjantai 1.2.2019

Jättisipulipihvi, perunalumi ja tillismetana L

Silakkaohukaiset Ahvenanmaan tapaan, tillisiikliä ja hunajaporkkanoita G,L

Karitsan kotletti, bataattikakku, appelsiiniportviinikastike, herneperunapyree L

Korvapuustivohveli, kermavaahtoa ja mansikkaa L

Kevät 2019

Oppikokki on suljettuna perjantain 15.2. sekä viikot 8-9, 18.2.- 3.3. Viikko 9 on hiihtoloma.

Yhteystiedot

Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto

Opetusravintola Oppikokki

Piilolantie 17, 44100 Äänekoski

Puh. 040 7120 922

oppikokki(at)poke.fi

haarukka

lusikka

Kasvisosekeitto L, G
Uunilohi L,G
Strog
täytettyjä ahvenfileitä, rapukastiketta ja juureksia Gäytettyjä ahvenfileitä, rapukastiketta ja juureksia G,L
täytettyjä ahvenfileitä, rapukastiketta ja juureksia G,Ltäytettyjä ahvenfileitä, rapukastiketta ja juureksia G,L
täytettyjä ahvenfileitä, rapukastiketta ja juureksia G,Ltäytettyjä ahvenfileitä, rapukastiketta ja juureksia G,L

Oppikokin näkkileivän ohje

Valkosuklaaespressovanukas