Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto
Etusivu » Palvelut » Oppikokki

Opetusravintola Oppikokki avautuu maanantaina 22.1.

Ruokalista 22.1. - 26.1.2018

Maanantai 22.1.

Juurespyttipannu ja piparjuurimousse G,L

Kalavartaat ja Pernodkastike G,L

Punaviinikukkoa ja paahdettua perunaa G,L

Lakritsipaahtovanukas G,L

Tiistai 23.1.

Hernesosekeitto maitovaahdolla G,L

Paahdettu inkiväärilohikyljys ja palsternakkasose G,L

Hirvenlihapulla ja spagetti L, G-pyydettäessä

Kuusenkerkkäposset L

Keskiviikko 24.1. (Myymälä ei ole avoinna)

Bataattiröstit ja vuohenjuustosalaatti L

Sinappigraavatut paistetut silakat, palsternakkapyree L, G-pyydettäessä

Broilerimureke Wellington ja paahdetut tomaatit L

Lämminsuklaakakku ja jäätelö L

Torstai 25.1.

Paahdettu kukkakaalikeitto, yrttiöljy G,L

Anispaistettu Alaskanseiseläke ja kurpitsakeitto G,L

Paahdettua ankanrintaa, hernerisotto ja appelsiinikastike G,L

Jäädytetty suklaatoffeeterriini L, G-pyydettäessä

Perjantai 26.1.

Kasvishampurilainen ja bataattiranskalaiset L

Kalahampurilainen ja bataattiranskalaiset L

Pekonihampurilainen ja bataattiranskalaiset L

Vadelmasemifreddo G,L

Ruokalista 29.1. - 2.2.2018

Maanantai 29.1.

Kasvisvarras, parsacouscous ja avocadomousse L, G-pyydettäessä

Turskafilettä ja kurpitsarisottoa G,L

Ruisleivitettyä naudanmaksaa, savujuustopinaattiperunat, punajuurikastike L, G-pyydettäessä

Lapinleipäjuustopannari, hillaporkkanahillo, kinuski G,L

Tiistai 30.1.

Metsäsienistruudeli ja salaatti L

Rapumurekkeella täytetty ahvenfilee, rapukastike ja juureksia L

Jauhelihatäytteinen paistikääryle, lakritsipunaviinikastike, perunakukkakaalipyree L, G-pyydettäessä

Talvihedelmäterriini G,L

Keskiviikko 31.1.

Hernerouhepihvit ja paahdetut juurekset G,L

Savustettua siikaa, perunarisottoa, paistettuja tatteja G,L

Haudutettua poronpotkaa, savustetulla valkosipulilla maustettua puikulaperunapyrettä G,L

Vadelmamousse G,L

Torstai 1.2.

Punakaalitournedos, kukkakaalipyree, lehtikaalia G,L

Paistettu nieriä, kuusenkerkkäbearnaise ja juureksia G,L

Kevyesti savustettu jäniksenfilee, keltavahveroperunat, punherukkakastike G,L

Perunasuklaakakku L

Perjantai 2.2.

Jättisipulipihvi, perunalumi ja tillismetana L

Silakkaohukaiset Ahvenanmaan tapaa, tillisiikli, porkkanapyree G,L

Karitsankotletti, herneperunapyree, appelsiiniportviinikastike, bataattikakku L

Valkosuklaa-espressovanukas G,L

lusikka

Kasvisosekeitto L, G
Uunilohi L,G
Strog
täytettyjä ahvenfileitä, rapukastiketta ja juureksia Gäytettyjä ahvenfileitä, rapukastiketta ja juureksia G,L
täytettyjä ahvenfileitä, rapukastiketta ja juureksia G,Ltäytettyjä ahvenfileitä, rapukastiketta ja juureksia G,L
täytettyjä ahvenfileitä, rapukastiketta ja juureksia G,Ltäytettyjä ahvenfileitä, rapukastiketta ja juureksia G,L

Oppikokin näkkileivän ohje

Valkosuklaaespressovanukas

Oiva-logo

Yhteystiedot

Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto
Opetusravintola Oppikokki
Piilolantie 17, 44100 Äänekoski
Puh. 040 7120 922
oppikokki(at)poke.fi

haarukka