Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto
Etusivu » Palvelut » Oppikokki

Oiva-logo

Päivittäin ruokalistalla on kasvis-, kala- tai liharuoka. Ateriat sisältävät pääruuan lisäksi juoman, leivän, salaatin, jälkiruoan sekä kahvin tai teen. Ryhmistä pyydämme ilmoittamaan etukäteen. Oppikokki valmistaa tilauksesta leivonnaisia ja ruokia ja järjestää opetuksen puitteissa myös pitopalvelutoimintaa.

Ruokalista 25.-29.3.2019

Kevään viimeinen Oppikokki-viikko käynnistyy! Tervetuloa herkuttelemaan.

Maanantai 25.3.

Fetajuustopaistos L

Lohirisotto L, G

Gulassikeitto L, G

Omenaherkku L

Tiistai 26.3.

Pastaa ja pestokastiketta L

Tonnikalamusaka L, G

Aprikoosibroileri L, G

Jogurttihedelmät L, G

Keskiviikko 27.3.

Kasvislasagne L

Lohimedaljonki L, G

Naudanlihapata L, G

Ohukaiset pähkinätäytteellä L

Torstai 28.3.

Kasvispata L, G

Uunissa paistettua oliivikalaa L

Kana-appelsiinikastiketta L, G

Hedelmävaahto L, G

Perjantai 29.3.

Kesäkurpitsa-munakoisomusaka L, G

Paistettua kalafilettä L

Jauhelihalla täytetyt paprikat L, G

Kookospannukakku L

 

Yhteystiedot

Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto

Opetusravintola Oppikokki

Piilolantie 17, 44100 Äänekoski

Puh. 040 7120 922

oppikokki(at)poke.fi

haarukka

lusikka

Kasvisosekeitto L, G
Uunilohi L,G
Strog
täytettyjä ahvenfileitä, rapukastiketta ja juureksia Gäytettyjä ahvenfileitä, rapukastiketta ja juureksia G,L
täytettyjä ahvenfileitä, rapukastiketta ja juureksia G,Ltäytettyjä ahvenfileitä, rapukastiketta ja juureksia G,L
täytettyjä ahvenfileitä, rapukastiketta ja juureksia G,Ltäytettyjä ahvenfileitä, rapukastiketta ja juureksia G,L

Oppikokin näkkileivän ohje

Valkosuklaaespressovanukas