Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto
Etusivu » Oppisopimuskoulutus

POKEn oppisopimuskoulutus palvelee alueen työelämää tarjoamalla satoja ammatillisia koulutuksia opiskeltavaksi työsuhteessa tai yrittäjänä. Hoidamme koulutuksen käytännön järjestelyt, jolloin opiskelija ja yritysasiakas voivat keskittyä kehittymiseen. Ohjaamme opintoja aina henkilökohtaisesti.

Satoja oppimispolkuja työsuhteessa ja yrittäjänä

Oppisopimuskoulutus on yksilöllisesti suunniteltua, joustavaa ja käytännönläheistä. Lähes 400 tutkinnon tai niiden osien joukosta löytyy paljon mahdollisuuksia erilaisiin tarpeisiin.

Nuorille oppisopimuskoulutus tarjoaa nopean väylän työelämään. Työelämässä oleville se puolestaan on taloudellinen ja joustava ratkaisu itsensä kehittämiseen ja osaamisen päivittämiseen. Työnantajille oppisopimuskoulutus tarjoaa työelämälähtöisen ja tehokkaan keinon saada nopeasti uusia osaajia yrityksen tarpeisiin. Yrittäjälle se on kustannustehokas ja joustava koulutusmuoto, kun yrittäjä haluaa kehittää omaa osaamistaan ja varmistaa yrityksensä kilpailukykyä tulevaisuudessa.

POKE Oppisopimuskoulutus vastaa oppisopimuskoulutuksen järjestämisestä pohjoisen Keski-Suomen alueen kunnissa. Oppisopimusopiskelijoita on vuosittain noin 600.

POKE Oppisopimuskoulutus auttaa kaikissa oppisopimuskoulutukseen liittyvissä asioissa alkuselvittelystä koulutuksen päättymiseen saakka. Palvelemme aina asiantuntevasti ja joustavasti.

Yhteystiedot

Syötä tietosi uutta oppisopimusta varten SopimusPro -palvelussa

 SopimusPro