Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto
Etusivu » Oppimispolkuja ammattilaiseksi

Tuomo Takala, Palvelukoti Lounatuuli Oy:n ja Suolahden Palvelukoti Oy:n toimitusjohtaja

"Olen suorittanut yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon yrittäjän oppisopimuksella. Koen, että opinnot toivat näkemystä kokonaisuuksista ja antoivat pohjaa yrityksen toiminnan kehittämiselle.

Myös työntekijäni ovat hyödyntäneet oppisopimusta. Oppisopimus on hyvä tapa sovittaa käytännön työ ja koulutus yhteen, ja voin suositella sitä kyllä kaikille."

Lue koko juttu

Marika Kuivakangas, kokkiopiskelija

"Koulutuksen antoisimpia hetkiä ovat ne, kun olen päässyt itsenäisesti suunnittelemaan ja myös toteuttamaan suunnitelman käytännössä. Myös päivät "vierailevien tähtien” kanssa ovat olleet ainutlaatuisia ja aivan huippuja!

Mitä enemmän on kiinnostusta ja intohimoa omaan alaa kohtaan niin, sitä helpompaa ja antoisampaa on koulunkäynti!"

Lue koko juttu

Ulla Hänninen, aikuisopiskelija, liiketalouden perustutkinto

"Aikuisena opiskelu on mukavaa ja vastuu oppimisesta on itsellä. Minusta on mukavaa olla koulun penkissä ja saada toisilta opiskelijoilta ajatuksia ja ideoita. Tykkään myös etäpäivistä, kun saa keskittyä täysillä tehtäviin.

Oman tiedon ja taidon kasvaessa on uskaltanut tehdä enemmänkin kuin pakollisen. On ollut onni saada hyvät harjoittelupaikat, joissa ollaan oltu avoimella mielellä meitä opiskelijoita kohtaan. Mukavien työkavereiden kanssa oppiminen on mielekästä."

Lue koko juttu