Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto
Etusivu » Haku VALMA koulutukseen

Haku ammatilliseen peruskoulutukseen valmentavaan koulutukseen 24.5. - 26.7.2016

Ammatilliseen peruskoulutukseen valmentava VALMA-koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti perusopetuksen päättäneille nuorille, jotka tarvitsevat opiskeluvalmiuksien vahvistamista sekä ohjausta ja tukea koulutuksen ja ammatin valintaan. Koulutuksessa on mahdollista korottaa perusopetuksen päättötodistuksen arvosanoja.

VALMA sopii myös eri syistä koulutuksen ulkopuolella oleville nuorille, jotka eivät ole löytäneet itselle sopivaa koulutuspaikkaa sekä aikuisille, jotka tarvitsevat valmiuksia siirtyäkseen ammatilliseen peruskoulutukseen. Aikuisia voivat olla erityisesti maahanmuuttajat sekä alan vaihtajat tai uudelleen kouluttautuvat henkilöt, joiden opiskeluvalmiuksissa on puutteita.

Koulutukseen tulevien maahanmuuttajien tai maahanmuuttajataustaisten henkilöiden suomen kielen kielitaidon tulisi olla tasoa A2.2.

Lue lisää VALMAsta

Hakeminen

VALMA koulutuksen opiskelupaikkoja voit kysellä puh. 040 5786 006.

Kaikki hakijat haastatellaan. Haastattelut tehdään kesän aikana 15.6. - 6.8.2016 Äänekoskella Opinahjon yksikössä. Hakijoille ilmoitetaan tarkka aika ja paikka.

Haun tulokset

Tulokset valituille ilmoitetaan aikaisintaan 5.8.2016. Opetushallitus lähettää kaikille valitsematta jääneille tiedotteen tuloksista aikaisintaan 5.8.2016.

Hakijan on ilmoitettava opiskelupaikan vastaanottamisesta viimeistään 19.8.2016. Koulutus alkaa 29.8.2016.

Lisätietoja

Äänekoski Opinahjo

sähköposti etunimi.sukunimi(at)poke.fi