Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto
Etusivu » Hakijalle » Täydennyskoulutus, kortit ja passit

Henkilöstökoulutus

Henkilöstökoulutuksella tarkoitetaan koulutusta, jonka työnantaja kustantaa joko kokonaan tai osittain. Koulutus tapahtuu pääosin työpaikalla ja yleensä koulutettavalle aiheutuva ansionmenetys korvataan. Henkilöstökoulutus on luonteeltaan tilauskoulutusta, joka on useimmiten lyhytkestoista yhden tai muutaman päivän mittaista ja ilman tutkintotavoitetta.

Passi-/korttikoulutukset

Pätevyystodistuksista on tullut merkittävä lyhytkestoisen täydennyskoulutuksen kohde. Työelämässä edellytetään erilaisia auktorisoituja pätevyyskokeita, joista annettuja todistuksia edellytetään työssä. Tällaisia tutkintoja on mahdollisuus suorittaa POKEssa mm: atk-ajokortit, alkoholilainsäädännön testi, hygieniapassi, sosiaali- ja terveydenhuollon turvakortti, potilassiirtojen ergonomiakortti, tulityökortti, työturvallisuuskortti, vesihygieniapassit, järjestyksenvalvojakortit, sekä sähkötyöturvallisuuteen liittyvät koulutukset ja tutkinnot.

Wilmaan

Avoin ammatillinen täydennyskoulutus

Avoin ammatillinen täydennyskoulutus toteutetaan yksittäisinä teemapäivinä tai muutaman päivän kokonaisuuksina. Koulutukset sopivat eri alojen ammattilaisille ja ko. aihealueista kiinnostuneille, ne toimivat hyvin myös osana yritysten henkilöstökoulutusta. Tarjonta on monialaista ja työelämälähtöistä, se on pääosin Poken tutkintokoulutusten tarjonnasta avattua ja siksi asiakasystävällisesti hinnoiteltua. Tarkista eri alojen koulutustarjonta koulutuskalenterista ja varaa paikkasi!