Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto
Etusivu » Työelämäpalvelut » Oppisopimuskoulutus

Oppisopimuskoulutus on yksilöllisesti suunniteltua, joustavaa ja käytännönläheistä. Lähes 200 tutkinnon tai niiden osien joukosta löytyy paljon mahdollisuuksia erilaisiin tarpeisiin.

Nuorille oppisopimuskoulutus tarjoaa nopean väylän työelämään. Työelämässä oleville se puolestaan on taloudellinen ja joustava ratkaisu itsensä kehittämiseen ja osaamisensa päivittämiseen. Työnantajille oppisopimuskoulutus tarjoaa työelämälähtöisen ja tehokkaan keinon saada nopeasti uusia osaajia ja osaamista yrityksen tarpeisiin. Yrittäjälle se on kustannustehokas ja joustava koulutusmuoto, kun yrittäjä haluaa kehittää omaa osaamistaan ja varmistaa yrityksensä kilpailukykyä tulevaisuudessa.

POKE Työelämä- ja yrityspalvelujen oppisopimuskoulutus vastaa oppisopimuskoulutuksen järjestämisestä pohjoisen Keski-Suomen alueella: Äänekoski, Saarijärvi, Viitasaari, Pihtipudas, Karstula, Kinnula, Kyyjärvi, Kivijärvi, Kannonkoski, Konnevesi, Laukaa, Uurainen ja Multia. Oppisopimusopiskelijoita on vuosittain noin 600.

POKE Työelämäpalvelujen oppisopimuskoulutus auttaa kaikissa oppisopimuskoulutukseen liittyvissä asioissa alkuselvittelystä koulutuksen päättymiseen saakka.

TIEDOTE 9.1.2019

Oppisopimuksen koulutuskorvausten maksaminen

Opiskelijahallintojärjestelmän muutoksesta johtuen oppisopimukseen liittyvä koulutuskorvauskäytäntö on muuttumassa eikä koulutuskorvauksia enää tarvitse hakea eikä koulutuskorvausraporttia tehdä. Koulutuskorvaukset viime vuodelta maksetaan automaattisesti oppisopimuksessa sovitun työpaikalla tapahtuvan oppimisen ja ohjauksen toteutumisen ja oppisopimuksen voimassa olon perusteella tämän vuoden alkupuolella työsuhteisten oppisopimuksissa yrityksille ja yrittäjän oppisopimuksissa sovitulle mentoreille.

Työnantaja/yrittäjän mentori voi ilmoittaa ajantasaisen tilinumeron maksatusta varten tämän linkin kautta. (jos et ole aiemmin ilmoittanut).

Maksatusaikataulusta ei ole vielä tietoa, mutta asiaa voi kysellä tammikuun lopulla, mikäli korvauksia ei vielä ole tullut sinulle, Työelämäpalveluiden yksiköstä sähköpostilla myynti@poke.fi. Maksatusaikataulusta jatkossa tiedotetaan myöhemmin.

Työnantajan/yrittäjäopiskelijan/mentorin velvoitteena on ilmoittaa ajantasaisesti , mikäli oppisopimus purkaantuu/on purkaantunut, keskeytetty tai opiskelijan työsuhteessa tai oppisopimuksessa tapahtuu muutoksia, jotka vaikuttavat koulutuskorvauksen maksatusperusteeseen.

POKE Työelämäpalvelut

 

 

Muutoksia koulutuskertomus-/koulutuskorvausraporttikäyntäntöihin