Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto
Etusivu » Blogi » Lähihoitajaopiskelijat työelämäjaksolla Espanjan Torreviejassa
14.03.2019

Lähihoitajaopiskelijat työelämäjaksolla Espanjan Torreviejassa

Neljä lähihoitajaopiskelijaa oli työelämäjaksolla Espanjan Torreviejassa. Tässä heidän kertomuksensa:

Hei!

Tässä pieni kertomus meidän reissusta täällä espanjassa 10.2-11.3.2019.

1. viikko

Saavuimme lopulta pienien ongelmien kautta kohteeseen kämpällemme Torre De La Horadadaan. Ensimmäisenä päivänä Arthuro kierrätti meitä ympäri työpaikaa ja kaupunkia.

Ensimmäisenä virallisena työpäivänä jakauduimme eri puolille hoitolaitosta, Pirita ja Tessa menivät osastolle jossa hoidetaan tilapäisesti hoidossa olevia eli potilaat ovat siellä toipumassa leikkauksista yms. Siiri meni vuodeosastolle ja Karita vanhusten viriketoimintapisteelle.

Näissä hommissa oltiin ensimmäinen viikko. Ensimmäisenä viikonloppuna kiertelimme lähikaupunkia ja kävimme merenrannalla.

2. viikko

Tessa ja Pirita jatkoivat työskentelyä vielä tämän viikon samassa paikassa. Karita ja Siiri vaihtoivat paikkoja keskenään. Viikonloppuna kävimme Torreviejassa shoppailemassa, sekä nautimme aurinkoisesta kelistä.

3. viikko

Siiri ja Karita siirtyivät työskentelemään tilapäisesti hoidossa olevien osastolle. Pirita siirtyi vuodeosastolle ja Tessa siirtyi viriketoimintaan. Viikonloppuna kävimme Alicantessa shoppailemassa ja kävimme merenrannalla uimassa.

4. viikko

Viimeinen viikkomme Espanjassa. Fiilikset olivat innostuneet Suomeen palaamisesta, mutta myös haikeat, koska maisemat palmujen alta vaihtuvat loskaiseen Suomeen.

Tällä viikolla Siiri ja Karita työskentelivät vielä samassa paikassa. Tessa ja Pirita vaihtoivat paikkoja keskenään. Kävimme viikolla läheisessä ostoskeskuksessa ostamassa viimeiset tuliaiset ja pelailemassa pikku kolikkomme paikallisessa pelihallissa, josta muodostui viikkojen aikana yksi lempparipaikoistamme. Viikonloppuna vahvistimme rusketusrajojamme helteisessä kelissä ja pulikoimme kämpämme altailla.

Nämä neljä viikkoa Espanjassa hujahtivat vauhdilla. Opimme paljon harjoittelun aikana mm. painehaavojen hoidosta ja itseluottamuksemme kielitaitomme suhteen nousi paljon! Opimme myös hieman Espanjan kieltä.

Suosittelemme tätä mahdollisuutta kaikille, sillä tämä on ainutkertainen ja unohtumaton kokemus!

Terveisin

Pirita, Karita, Siiri ja Tessa

Asunto

.

katu

.

Tytot

.

Välineitä

.

ambulanssi


Lähettäjä
Tiina Möttönen
14.03.2019
Viimeksi muokattu
14.03.2019