Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto
Etusivu » Biotalous » Yritykselle » Rekrytointi- ja täydennyskoulutus

Henkilöstönne käytettävissä ovat kaikille avoimet koulutukset, jotka löytyvät koulutuskalenterin kautta.

Otamme mielellämme vastaan myös ehdotuksia järjestettävistä koulutuksista. Laajan koulutustarjontamme lisäksi voimme suunnitella ja toteuttaa juuri teidän työpaikalle sopivat koulutustuotteet. Ota yhteyttä alla oleviin henkilöihin tai lähetä koulutustiedustelu tarjouspyyntölomakkeella.

Avoin ammatillinen täydennyskoulutus

Avoin ammatillinen täydennyskoulutus toteutetaan yksittäisinä teemapäivinä tai muutaman päivän kokonaisuuksina. Koulutukset sopivat eri alojen ammattilaisille ja ko. aihealueista kiinnostuneille, ne toimivat myös hyvin osana yritysten henkilöstökoulutusta. Tarjonta on monialaista ja työelämälähtöistä, se on pääosin tutkintokoulutusten tarjonnasta avattua ja siksi asiakasystävällisesti hinnoiteltua. Tarkista eri alojen koulutustarjonta koulutuskalenterista ja varaa paikkasi!

Tilauskoulutukset ja räätälöidyt henkilöstökoulutukset työyhteisön tarpeisiin

Koulutus kohdentuu tällöin vain sen yrityksen tai organisaation henkilöstölle tai verkostolle, jolle koulutus on tilattu. Koulutuksen sisältö suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä tilaajan kanssa. Hinta määräytyy koulutuksen keston, vaativuuden ja henkilömäärän mukaan.

Rekrytointi- ja muut yhteishankintakoulutukset

Yhteishankintakoulutuksella tarkoitetaan yrityksen, työ- ja elinkeinohallinnon sekä kouluttajan kanssa yhteistyössä tehtyä työvoimakoulutusta. Työ- ja elinkeinohallinto maksaa koulutuksen hankintakustannuksista 20-75 prosenttia ja hoitaa koulutuksen hankinnan. Koulutukseen osallistujat saavat koulutusajalta joko palkkaa tai tietyin edellytyksin työvoimakoulutuksen koulutustukea ja ylläpitokorvausta. Lisätietoja TE-hallinnon sivuilta.

Lisätietoja

Luonnonvara- ja ympäristöala

Liiketalous ja yrittäjyys

Palvelualat

Tekniikan ala

Korttikoulutukset, tuotantoalojen koulutukset ja yhteishankintakoulutukset

Koulutuksen tarjouspyyntölomake