Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto
Etusivu » Biotalous » Sinun polkusi biotalouteen » Biotaloudesta ammatti

Nuoret

Nuorten koulutuksiin haku kevään yhteishaussa 21.2.-14.3.2017.

Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopiston nuorten koulutuksiin haetaan yhteishakuaikana Opintopolku.fi -palvelussa osoitteessa http://www.opintopolku.fi/.

Kevään 2017 yhteishaussa on valittavana 16 perustutkintoa ja niissä 21 osaamisalaa kuudella koulutusalalla. Yhteishaun tulosten julkistamisen jälkeen järjestetään lisähaku niihin tutkintoihin, joihin mahdollisesti jää vapaita paikkoja.

Hakuajan ulkopuolella kannattaa tiedustella vapaita opiskelupaikkoja suoraan opintotoimistoista. Nuorten perustutkinnot.

Aikuiset

Ammatillinen aikuiskoulutus on joustava tapa kehittää osaamista, se soveltuu suoritettavaksi niin työssä, työn ohessa, omalla ajalla kuin työttömyysetuudellakin. POKE Aikuiskoulutuksessa voit suorittaa perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintoja.

Sinun polkusi

Löydä itsellesi sopivin tapa oppia ja uudistaa osaamistasi biotalouden alalla. Kulje polkusi yhtäjaksoisesti tutkinnon alusta sen loppuun saakka tai taivalla opinpolkuasi tutkinnon osa tai lyhytkoulutus kerrallaan. Kysy myös mahdollisia vapaita opiskelupaikkoja jo käynnissä olevissa koulutuksissa!

Katso tästä alkavat koulutuksemme.