Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto
Etusivu » Biotalous

Biotaloudesta ammatti sinulle!

POKE on vahvasti mukana kehittämässä keskisuomalaista osaamista ja luomassa maakuntaan uutta vihreän kullan tulevaisuutta. Teemme pitkäjänteistä työtä biotalouden ammatillisen osaamisen kehittämisessä yhteistyössä yritysten, kehitysyhtiöiden ja muiden oppilaitosten kanssa.

POKEn laaja koulutustarjonta antaa nuorille ja aikuisille monenlaisia mahdollisuuksia hankkia työelämän tarvitsemaa osaamista ja varmistaa paikkansa kasvavilla työmarkkinoilla.

Kehitämme oppimisympäristöjä ja toimintatapoja opiskelijoiden työelämälähtöisen osaamisen varmistamiseksi nykyisiä ja tulevia tarpeita varten. Mittavimpia ovat ForesTori -investointi ja Biotar -Biotalouskampuksen osaamisalusta -hanke. Käynnissä on myös useita tieto- ja viestintätekniikan mahdollisuuksia hyödyntäviä pedagogisia hankkeita.

Lue lisää hankkeista täältä.

Maailman ensimmäinen uuden sukupolven biotuotetehdas rakennetaan Äänekoskelle. Biotuotetehtaan vaikutukset talouteen ja työllisyyteen ovat alueellemme merkittäviä. Suurimpia työllisyysvaikutuksia odotetaan metsätalouteen ja kuljetuksiin.

Tutustu tarkemmin Biotuotetehdas-hankkeeseen:

Biotuotetehdas