Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto
Etusivu » Ajankohtaista » Poken digitaaliset oppimisympäristöt valittiin Vuoden digitaalisin teko 2018 –finaaliin
19.06.2018

Poken digitaaliset oppimisympäristöt valittiin Vuoden digitaalisin teko 2018 –finaaliin

Voittajat valitaan yleisöäänestyksellä ja palkitaan Helsingin Messukeskuksessa syyskuussa

Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopiston Poken digitaaliset oppimisympäristöt on valittu Atea-konsernin Vuoden digitaalinen teko 2018 –kilpailussa finaaliin.

Kilpailuun osallistui kymmeniä digitaalisia ratkaisuja. Kisan tuomaristo on nyt valinnut finalistit, jotka julkaistaan näinä päivinä tällä sivulla https://www.atea.fi/tapahtumat/2018/vuoden-digitaalisin-teko-2018/. Voittajat valitaan yleisöäänestyksellä, joka tapahtuu myös tällä samalla nettisivulla.

Yleisöäänestyksen voittajat palkitaan Atea Focuksessa Helsingin Messukeskuksessa 25.9.2018.

Kilpailun tavoitteena Atealla on nostaa esiin yritysten ja organisaatioiden tekemiä digitaalisia ratkaisuja, joilla ne ovat onnistuneet parantamaan työn sujuvuutta tai mielekkyyttä. Kilpailussa on kaksi sarjaa yritykset ja julkishallinnon organisaatiot. Poke osallistui julkishallinnon organisaatiot –sarjaan.

Poken järjestelmäasiantuntija Pekka Ouli teki kilpailuhakemuksen, jossa hän esitteli oppilaitoksen digitaalisia oppimisympäristöjä, muun muassa metsäkone- ja hitsaussimulaattoria, VR-tekniikkaa sekä pelillistä oppimista. Suurin osa digitaalisista oppimislaitteista on hankittu Pokelle Biotar-hankkeen rahoituksella.

-Olemme ajan hermolla pelillisessä oppimisessa. Esimerkiksi viime viikolla Toukofestissä Jyväskylässä osastollamme näki, että se sytyttää nuoria. Digitaalinen oppiminen ja esimerkiksi virtuaalitekniikka yleistyvät nyt nopeasti. Esimerkiksi yhteistyötkumppanimme Ponsse ja Valtra tekevät jo virtuaalisia sisältöjä, joilla opitaan koneiden huoltoa, sanoo Pekka Ouli.

Hän uskoo, että parin vuoden sisällä digitekniikka tulee näkymään Pokella joka alalla erilaisina oppimissovelluksina.

Atea on Pohjoismaissa ja Baltiassa toimiva it-infrastruktuuritoimittaja. Yritys on toiminut Suomessa yli 30 vuotta ja työntekijöitä Suomessa on 350.

Lisätietoja: järjestelmäasiantuntija Pekka Ouli, Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, p. 0500 429 651

 

virtuaalitekniikka

Virtuaalitekniikan avulla voidaan nyt jo harjoitella esimerkiksi harvesterin kouran korjaamista.


Lähettäjä
Tiina Möttönen
06.06.2018
Viimeksi muokattu
20.06.2018