Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto
Etusivu » Ajankohtaista » Vuoden aikuisopiskelijaksi Tiia Laulainen ja vuoden työelämäkumppaniksi Wiitaunionin ruoka- ja puhtauspalvelut
31.05.2018

Vuoden aikuisopiskelijaksi Tiia Laulainen ja vuoden työelämäkumppaniksi Wiitaunionin ruoka- ja puhtauspalvelut

Poken Työelämä- ja yrityspalveluiden kevätjuhlassa juhlistettiin perinteisesti mennyttä lukuvuotta ja palkittiin opiskelijoita stipendein.

Vuoden aikuiskoulutusopiskelijaksi valittiin merkonomi Tiia Laulainen, 26, Konnevedeltä. Hän suoritti liiketalouden perustutkinnon ripeästi vajaassa kahdessa vuodessa. Perusteluissa Laulaista kiitettiin erityisesti aktiivisesta ja kiitettävästä opintojen suorittamisesta.

Vuoden työelämäkumppaniksi valittiin Wiitaunionin kuntaparin ruoka- ja puhtauspalvelut. Heillä on ollut aktiivinen ote ja yhteistyö Poken ruoka- ja puhtauspalvelualan koulutusten suunnittelussa, järjestämisessä ja kehittämisessä. Lisäksi yksikkö on mahdollistanut työssä oppimisen kokki- ja laitoshuoltajaopiskelijoille. Myös yhteistyö näyttöjen järjestämisessä ja arvioinnissa on ollut erinomaista. Yksikkö on rekrytoinut opiskelijoitamme, kun nämä ovat valmistuneet kokeiksi.

Poken Työelämä- ja yrityspalveluiden kevätjuhlaa vietettiin 31.5. Juhlassa jaettiin myös stipendejä aikuisopiskelijoille.

Vuoden aikuisopiskelija

Koulutusjohtaja Marjo-Riitta Vainio ja vuoden aikuisopiskelijaksi valittu Tiia Laulainen.

Vuoden aikuisopiskelijaksi valittu Tiia Laulainen

Vuoden työelämäkumppani

Wiitaunionin kuntaparin ruoka- ja puhtauspalveluiden ravitsemustyönjohtaja Maija-Liisa Paananen vastaanotti Poken vuoden työelämäkumppanimuistamisen.

Virve Kiminkinen

Palvelualojen stipendi, Virve Kiminkinen, hiusalan perustutkinto.

Henna Lindeman

Tekniikan stipendi, Henna Lindeman, sähkö- ja automaatiotekniikan perustutkinto.

Lea Goyal

Juhlapuhujana koulutusasiantuntija Lea Goyal Keski-Suomen ELY-keskuksesta.

Juhlamusiikkia

Satu Rimpila viulu ja Silja Makkonen harmonikka.

kakut

Juhlapöytä

Onnea valmistuneille!

Onnea valmistuneille!


Lähettäjä
Tiina Möttönen
31.05.2018
Viimeksi muokattu
31.05.2018