Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto
Etusivu » Ajankohtaista » Business-aamiainen on uudenlainen verkostoitumistapahtuma yrittäjille ja yrittäjiksi aikoville
15.04.2018

Business-aamiainen on uudenlainen verkostoitumistapahtuma yrittäjille ja yrittäjiksi aikoville

Äänekosken kaupungintalolla järjestetään tiistaina 17. huhtikuuta kello 8-10 uudenlainen verkostoitumistapahtuma Business-aamiainen yrittäjille ja yrittäjiksi aikoville.

Moni organisaatio on huomannut, että yrittäjiä on vaikea saada mukaan erilaisiin heille tarkoitettuihin tilaisuuksiin. Siksi Äänekoskella on perustettu verkosto, joka muun muassa järjestää yhdessä tilaisuuksia, joissa yrittäjät saavat tietoa heille tärkeistä asioista.

Verkostossa on mukana Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto Poke, Äänekosken kaupungin elinvoimayksikkö, Äänekosken Yrittäjät, Metsäkeskus, Äänekosken seurakunta, TE-palvelut, Keski-Suomen muotoiluhanke KESMO, Äänekosken 4H –yhdistys, Äänekosken Huima ja Koskela.

Verkostoryhmän ensimmäinen yhteinen tapahtuma on 17.4. Business-aamiainen. Tilaisuuden avaa Äänekosken kaupunginjohtaja Matti Tuononen. ELY-keskus, Finnvera, TE-palvelut ja verottaja pitävät klinikoita, joihin voi varata paikan päällä noin 20 minuutin ajan, jos haluaa keskustella rauhassa yrittäjyyteen liittyvistä kysymyksistä.

Lisäksi kaupungintalon aulassa on eri organisaatioita esittelemässä toimintaansa ja vastaamassa yrittäjien kysymyksiin. Standeilla on muun muassa Poken uusi työelämä- ja yrityspalvelut sekä hankkeita, Metsäkeskus, 4H, Keski-Suomen muotoiluhanke KESMO, Äänekosken yrittäjät, Äänekosken seurakunta, Äänekosken kaupungin elinvoimayksikkö, Kylähullu Matti Hämäläinen ja Kyliltä kylille -hanke, Kauppakamari, Trigenda, Jamkin hankkeet, POP-pankki, Nordea, Omapankki, Leader Viisari ja yrityskummit.

Lisätietoja: viestintäkoordinaattori Tuija Tiitinen, Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, p. 040 652 7315


Lähettäjä
Tuija Tiitinen
29.03.2018
Viimeksi muokattu
16.04.2018