Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto
Etusivu » Ajankohtaista » Green Care –toiminta jatkuu, vaikka hanke päättyi
07.03.2018

Green Care –toiminta jatkuu, vaikka hanke päättyi

LuoKSe hanke on päättynyt, mutta Creen Care –toiminta jatkaa elämäänsä. Hankkeen toimijat haluavat kiittää kaikkia tapahtumissa mukana olleita tai muuten Green Care -toiminnasta kiinnostuneita.

Facebook-sivu Green Care Keski-Suomi jatkaa kulkuaan luontolähtöisistä uutisista kertoen. Green Care -toiminnasta kiinnostuneet keskisuomalaiset jatkavat sivun ylläpitoa Green Care Keski-Suomi alajaostona. Keväälle on lupailtu toimijatreffejä Könkkölään. Tästä ja muusta tulevasta kerrotaan FB-sivuilla. FB-sivustoa tykkäämällä ja seuraamalla saa tietoa tulevasta toiminnasta ja tuotetusta materiaalista.

LuoKSe-hankkeen julkaisu on nyt luettavissa vapaasti verkossa. Hanketiimi kokosi kevään vihreisiin kansiin kokemustietoa, kokeiluesimerkkejä ja tuloksia hankkeesta.

Muuta hankkeen aikana tuotettua materiaalia on edelleen luettavissa hankkeen nettisivuilta. Näitä sivuja ei helmikuun jälkeen päivitetä, mutta tietoa sieltä löytyy edelleen.

Tällä hetkellä etusivulta löytyy linkkejä LuoKSe-loppufoorumin materiaaleihin.

Maaliskuun aikana julkaistaan vielä Luonnonvarakeskuksen julkaisusarjassa verkko-opas Puutarhan iloa ja voimaa –Green care puutarhassa.

Hankkeen päättyminen ei ole loppu. Se on alku keskisuomalaiselle Green Care -toiminnan kehittämiselle. Siemen on laitettu itämään.

 

 


Lähettäjä
Tuija Tiitinen
07.03.2018