Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto
Etusivu » Ajankohtaista » Poken lähihoitajaopiskelijat järjestävät pikkujoulut Äänekosken terveyskeskussairaalan potilaille
05.12.2017

Poken lähihoitajaopiskelijat järjestävät pikkujoulut Äänekosken terveyskeskussairaalan potilaille

Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopiston Poken lähihoitajaopiskelijat, joiden osaamisala on kuntoutus, ovat järjestäneet Äänekosken terveyskeskussairaalassa toimintaa potilaille viikoittain koko syksyn ajan. Nyt syyskausi huipentuu pikkujouluihin potilaille ja näiden läheisille torstaina 14.12. kello 13.30-14.30. Ohjelmassa on musiikkia ja jouluisia leikkejä, kuten tuolijumppaa.

- Tällainen toiminta todellisessa hoitoympäristössä on erittäin tärkeää kokemuksellista oppimista opiskelijoille ja tuo kuntouttavaa vaihtelua vuodeosaston potilaiden päivään. Toiminta tuo luovuutta ja liikettä kuntoutumisen tukemiseksi. Äänekosken uuden terveyskeskuksen tilat tarjoavat mainion ympäristön tämän tyyppiselle toiminnalle, joka ei vuodeosaston asiakkaille ole ehkä ihan tavallinen mahdollisuus, sanoo Poken sosiaali- ja terveysalan toiminnallisten ja luovien aineiden opettaja Maija-Leena Santanen.

Lisätietoja

Maija-Leena Santanen
toiminnallisten ja luovien aineiden opettaja, Poke
p. 040 3586 653

Jaana Hirvijoki-Piispanen
osastonhoitaja
Äänekosken terveyskeskussairaala
p. 020 6322 629


Lähettäjä
Tiina Möttönen
05.12.2017
Viimeksi muokattu
07.12.2017