Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto
Etusivu » Ajankohtaista » Keittiömestareiden päivä tuotti oppia ja iloa
02.11.2017

Keittiömestareiden päivä tuotti oppia ja iloa

Poken kokkikolmoset saivat upean tilaisuuden ja olivat mukana järjestämässä yhdessä Keski-Suomen Keittiömestareiden kanssa Chefs day juhlalounaan Suomi100 -hengessä Kuhnamon palvelutalon asukkaille ja henkilökunnalle 26.10.2017.

Kokkitiimi

Yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa suunnittelimme ruokalistan, katoimme juhlapöydät ja valmistimme ja tarjoilimme juhlaruoat ja samalla meillä oli mahdollisuus ilahduttaa ja kiittää niitä ihmisiä, jotka ovat mahdollistaneet sen, että Suomi täyttää 100 vuotta, kertoo lehtori Anne Rantanen.

Hyvin valmistettu suomalainen ruoka kuuluu kaikille - erityisesti sen ovat ansainneet he, jotka ovat meille tätä hyvinvointia osaltaan rakentaneet.

kattaus

menu

annos


Lähettäjä
Tiina Möttönen
02.11.2017
Viimeksi muokattu
02.11.2017