Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto
Etusivu » Ajankohtaista » Poken oppisopimuskoulutuksessa voi opiskella kaikkia ammatillisia tutkintoja
10.10.2017

Poken oppisopimuskoulutuksessa voi opiskella kaikkia ammatillisia tutkintoja

Poke on juuri saanut luvan opetus- ja kulttuuriministeriöltä järjestää oppisopimuksella kaikkia toisen asteen ammatillisia tutkintoja ja tutkinnon osia.

  • Koulutuksen järjestäjänä olemme iloisia, että saimme laajennetun oppisopimuskoulutuksen järjestämisluvan 164 tutkintoon. Näin voimme palvella pohjoisen Keski-Suomen aluetta koulutusasioissa monipuolisesti ja tarjota alueella työskenteleville mahdollisuuden opiskella oppisopimuksella missä tahansa toisen asteen tutkinnossa, sanoo koulutustarkastaja Heli Skantz Pokelta.

Niitä tutkintoja tai osia, joiden tietopuolista koulutusta ei järjestetä Pokella, oppisopimustoimisto voi hankkia muista oppilaitoksista. Opiskelija käy lähipäivissä kyseisessä oppilaitoksessa tai tekee opintoja verkossa. Poken oppisopimuskoulutuksen piirissä ovat kaikki Pohjoisen Keski-Suomen alueella työskentelevät nuoret ja aikuiset.

Ensimmäistä valtakunnallista oppisopimusviikkoa vietetään tällä viikolla 9.-13. lokakuuta. Työn ja oppilaitosopiskelun yhdistävää oppisopimuskoulusta juhlistetaan verkko- ja paikallistapahtumissa ympäri maata. Tapahtumista monet ovat kaikille avoimia.

Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto Poke on myös mukana valtakunnallisessa tapahtumassa. Opiskelijoita ja henkilökuntaa kannustetaan osallistumaan webinaareihin ja virtuaalisiin tapahtumiin. Lisäksi Poke markkinoi avoimia tapahtumia mm. yläkoululaisille ja peruskoulujen opoille.

Oppisopimusviikko 2017

Oppisopimusviikon lukujärjestys linkkeineen pdf:nä täällä.

Vuosittain oppisopimuksella opiskelee noin 50 000 ihmistä ja määrän toivotaan kasvavan entisestään. Siksi oppisopimuskoulutuksen mahdollisuuksista halutaan kertoa oman teemaviikon avulla. Oppisopimusviikossa ovat mukana koulutuksenjärjestäjät ympäri Suomen ja viikon virallisena suojelijana toimii opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen. Yhteistyökumppaneina ovat mm. Opetus- ja kulttuuriministeriö, Taloudellinen tiedotustoimisto TAT sekä Suomen Yrittäjät.

Lisätietoja

koulutustarkastaja Heli Skantz
Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto
p. 040 766 4063

Lisätietoja valtakunnallisen oppisopimusviikon tapahtumista Facebookissa: Oppisopimusviikko 2017

Tästä Oppisopimus.fi -Facebook-sivuille.


Lähettäjä
Tiina Möttönen
10.10.2017
Viimeksi muokattu
11.10.2017