Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto
Etusivu » Ajankohtaista » Poken opiskelijat mukana virtuaalisessa rekrytapahtumassa
03.10.2017

Poken opiskelijat mukana virtuaalisessa rekrytapahtumassa

Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto Poke on mukana 11. lokakuuta kello 12-16 virtuaalisessa rekrytointitapahtumassa, jossa yritykset ja opiskelijat kohtaavat. Tilaisuus pidetään Jyväskylän Priimuksessa, mutta Poken toimipisteissä opiskelijat saavat osallistua siihen virtuaalisesti Facebookin kautta.

Ideana on, että yritykset ja opiskelijat oppisivat etsimään ja tarjoamaan työtä sosiaalisessa mediassa. Opiskelijat opettelevat muun muassa tekemään video-CV:n. Työnhaku on siirtymässä yhä enemmän verkkoon, joten virtuaaliset taidot työnhaussa ovat tärkeitä. Poken opiskelijat Äänekoskella ja Viitasaarella pääsevät nyt kokeilemaan ensimmäistä kertaa osallistumista livenä virtuaalisesti tapahtumaan.

Ohjelma

Klo 12-13 Toimitusjohtaja Sami Ahonen, Tiitus Group Oy

Klo 13-14 RekryTori, Live-lähetyksiä: työnantajat kertovat somerekrytoinnista, rekrytoinnin ammattilaiset tavattavissa, työnantajat etsivät osaajia, opiskelijoille mahdollisuus työllistymiseen.

Klo 14-16 Opiskelijoiden virtuaalinen työpaja, jossa treenataan mm. video-CV:n tekemistä. parhaat videot palkitaan.

Tapahtuman järjestää Poken toteuttama Sujuvat työnhakumarkkinat –hanke, jossa toisena toteuttajana on Jyväskylän koulutuskuntayhtymä. Hanke edistää valmistuvien opiskelijoiden työllistymistä.

Tapahtumapisteet Poken toimipisteissä:Piilolantien auditorio, Opinahjontien auditorio, Viitasaaren tietotekniikkaluokka.

Lisätietoja: Minna Takalo-Eskola, minna.takalo-eskola@poke.fi.

Live-lähetys: www.facebook.com/events/194757634395837

 


Lähettäjä
Tuija Tiitinen
03.10.2017