Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto
Etusivu » Ajankohtaista » Oppisopimusviikko – Ensimmäistä kertaa Suomessa
06.10.2017

Oppisopimusviikko – Ensimmäistä kertaa Suomessa

OppisopimusviikkoValtakunnallista Oppisopimusviikkoa vietetään 9.–13.10.2017. Työn ja oppilaitosopiskelun yhdistävää oppisopimuskoulusta juhlistetaan verkko- ja paikallistapahtumissa ympäri Suomen.

Vuosittain oppisopimuksella opiskelee noin 50 000 ihmistä ja määrän toivotaan kasvavan entisestään. Siksi oppisopimuskoulutuksen mahdollisuuksista halutaan kertoa oman teemaviikon avulla.

Oppisopimusviikossa on mukana koulutuksenjärjestäjät ympäri Suomen ja viikon virallisena suojelijana toimii opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen. Yhteistyökumppaneina ovat mm. Opetus- ja kulttuuriministeriö, Taloudellinen tiedotustoimisto TAT sekä Suomen Yrittäjät. Oppisopimusviikkoa viettämään ovat tervetulleita ihan kaikki!

Tervetuloa mukaan!

1. Ilmoittaudu osallistujaksi Oppisopimusviikkoon Facebookissa, tapahtumassa Oppisopimusviikko 2017, niin saat lisätietoa viikon tapahtumista.

2. Seuraa Facebook-yhteisöä Oppisopimus.fi saadaksesi ajantasaista tietoa oppisopimuksesta. Oppisopimus.fi:tä voi seurata myös Instagramissa, YouTubessa, Twitterissä ja Pinterestissä.

 

 


Lähettäjä
Tiina Möttönen
20.09.2017
Viimeksi muokattu
09.10.2017