Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto
Etusivu » Ajankohtaista » Aloittaville opiskelijoille
02.08.2017

Aloittaville opiskelijoille

 

Opiskelijan oppaassa on opintoja ja opiskelun arkea koskevia tietoja. Oppaan löydät Peda.net –sivustolta (linkki). Tutustu huolella sivustoon ja yksiköiden (Opinahjo, Piilola, Saarijärvi, Viitasaari) sivuille. Jos et löydä vastausta kysymyksiisi, ota yhteyttä omaan opintotoimistoosi. Se auttaa sinua esim. seuraavissa asioissa: opiskelutodistukset, koulumatkatukihakemukset, opintotukihakemukset, varasijakyselyt. (linkki opintotoimistot-sivulle)
Opinto-ohjaajat auttavat esim. opintoja koskevissa asioissa, erilaisissa valintatilanteissa ja henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman laadinnassa. Oman opinto-ohjaajasi yhteystiedot löydät (linkki peda.netin oposivulle). Yhteyden opinto-ohjaajaan saat myös jättämällä viestin nettiopolle.
Asuntolapaikkaa tarvitsevat voivat ottaa yhteyttä asuntolanhoitajiin (linkitys peda.net asuminen-sivulle)
Kahden tutkinnon opinnoista kiinnostuneet saavat lisätietoja omalta opinto-ohjaajaltaan ja opiskelijan oppaasta (linkitys peda.net)
Wilma on opiskelijoiden, opettajien ja huoltajien yhteinen viestikanava. Opiskelijana saat käyttäjätunnukset ensimmäisinä koulupäivinä. Huoltajat saavat käyttäjätunnukset kirjeitse.

Tervetuloa opiskelemaan POKEen!

Opiskelijan oppaassa on opintoja ja opiskelun arkea koskevia tietoja. Oppaan löydät Peda.net –sivustolta. Tutustu huolella sivustoon ja yksiköiden (Opinahjo, Piilola, Saarijärvi, Viitasaari) sivuille. Jos et löydä vastausta kysymyksiisi, ota yhteyttä omaan opintotoimistoosi. Se auttaa sinua esim. seuraavissa asioissa:

  • opiskelutodistukset
  • koulumatkatukihakemukset
  • opintotukihakemukset
  • varasijakyselyt

Opinto-ohjaajat auttavat esim. opintoja koskevissa asioissa, erilaisissa valintatilanteissa ja henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman laadinnassa. Oman opinto-ohjaajasi yhteystiedot löydät myös Peda.netistä. Yhteyden opinto-ohjaajaan saat myös jättämällä viestin nettiopolle.

Asuntolapaikkaa tarvitsevat voivat ottaa yhteyttä asuntolanhoitajiin.

Kahden tutkinnon opinnoista kiinnostuneet saavat lisätietoja omalta opinto-ohjaajaltaan ja opiskelijan oppaasta.

Wilma on opiskelijoiden, opettajien ja huoltajien yhteinen viestikanava. Opiskelijana saat käyttäjätunnukset ensimmäisinä koulupäivinä. Huoltajat saavat käyttäjätunnukset kirjeitse.


Lähettäjä
Tiina Möttönen
02.08.2017
Viimeksi muokattu
02.08.2017