Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto
Etusivu » Ajankohtaista » Ensimmäisen vuoden opiskelijat tyytyväisiä POKEn toimintaan
10.06.2017

Ensimmäisen vuoden opiskelijat tyytyväisiä POKEn toimintaan

POKE tekee vuosittain nuorten koulutuksen 1. vuoden opiskelijoille palautekyselyn päättymässä olevasta lukuvuodesta. Opiskelijoilta kysytään välipalautteessa mielipidettä oppilaitoksesta ja opiskelijahuollosta, opetuksesta, ohjauksesta ja opiskelusta, opiskeluilmapiiristä, syrjinnästä ja kiusaamisesta sekä työssäoppimisesta. Opiskelijat arvioivat toimintaa koskevia väittämiä asteikolla 1 = täysin eri mieltä… 5 = täysin samaa mieltä.

Opiskelijoiden arvio POKEn toiminnan kokonaislaadusta oli tänä keväänä 4,0. POKEn tilat olivat opiskelijoiden mielestä viihtyisät, palvelut toimivat ja ruoka oli hyvää. Myös työilmapiiri oli hyvä. Opiskelijat olivat tyytyväisiä opetukseen ja opettajien toimintaan. Työssäoppiminen oli järjestetty hyvin, ja opiskelijat kokivat, että työssäoppimisjaksot lisäsivät heidän ammattitaitoaan.

Opiskelijat kaipasivat opetukseen, ohjaukseen ja opiskeluun henkilökohtaisuutta ja yksilöllisyyttä. Oppilaitoksen tiedotusta ja viestintää opiskelijat eivät pitäneet täysin toimivana. Myös työrauhaa oppitunneilla voisi parantaa.

Ensimmäisen vuoden opiskelijoiden palaute 2017

 


Lähettäjä
Tiina Möttönen
24.05.2017
Viimeksi muokattu
30.06.2017