Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto
Etusivu » Ajankohtaista » Metsäalan opiskelijoiden kummeiksi UPM-Kymmene Oyj ja RV-Hänninen Oy
15.04.2019

Metsäalan opiskelijoiden kummeiksi UPM-Kymmene Oyj ja RV-Hänninen Oy

Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto Poke Saarijärvi Tarvaala ja eri metsäpalveluyritykset ovat aloittaneet kummiyhteistyötä. Viime syksynä aloittaneet metsäalan opiskelijat saavat nyt kummeikseen UPM-Kymmene Oyj:n ja saarijärveläisen RV-Hänninen Oy:n. Tavoitteena on parantaa metsäalan opiskelijoiden työelämätietoisuutta, työllistymistä ja harjoittelumahdollisuuksia.

Kummiluokkatoiminnan julkistamistilaisuus on 23.4. klo 12.20 Poken Saarijärven yksikössä osoitteessa Forestori, Tuumalantie 17b, 43130 Tarvaala.

Tavoitteena on, että viime keväänä aloitettua kummiluokkatoimintaa jatketaan tulevaisuudessakin ja jokaiselle metsäryhmälle saataisiin kummiyrityksiksi metsäyhtiö ja paikallinen keskisuomalainen puunkorjuuyrittäjä.

-Käytännön tasolla odotamme saavamme opiskelijoille harjoittelumahdollisuuksia, tutustumista kummiyritysten toimintaan, koulutuksiin, tapahtumiin ja henkilöstöön. Suhteiden luominen työelämään sekä työelämän vaatimusten ja käytäntöjen tunteminen on tärkeää jo opiskeluaikana. Tiukkoja raameja toiminnalle ei ole haluttu luoda, vaan ollaan avoimin mielin puolin ja toisin ja katsotaan, mitä eri osapuolilla on mahdollisuus tarjota, sanoo tuntiopettaja Tomi Rahkonen.

Toiminnan tavoitteita:

  • Metsäalan imagon kohotus, positiivinen julkisuus
  • Yhteistyökumppaneiden tuotteiden ja toiminnan tunnettuus opiskelijoiden ja Poken henkilökunnan keskuudessa ja laajemminkin
  • Verkostoituminen
  • Koulutuksen työelämälähtöisyyden lisääminen
  • Yrittäjien ja metsäyhtiöiden näkökulman tuominen opetukseen

Lisätietoja

tuntiopettaja Tomi Rahkonen

Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto

tomi.rahkonen@poke.fi

p. 040 143 1672


Lähettäjä
Tiina Möttönen
15.04.2019
Viimeksi muokattu
15.04.2019