Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto
Etusivu » Ajankohtaista » Poke lahjoitti mopopajaan hitsauslaitteen
04.04.2019

Poke lahjoitti mopopajaan hitsauslaitteen

Nuorten mopopaja avautuu Äänekosken Moottorikerhon tiloihin

Äänekosken Moottorikerho on perustanut tiloihinsa nuorille suunnatun mopopajan, jossa nuoret mopoharrastajat voivat rassailla kulkupelejään ja viettää aikaa yhdessä. Moottorikerholla oli omissa tiloissaan, Rautatienkatu 23:ssa tyhjä tila, joka sopi mopopajaksi.

-Olemme pohtineet vuosia, miten aktivoisimme nuoria mukaan kerhon toimintaan, kun keski-ikämme nousee ja kerho uhkaa muuten kuihtua. Niinpä aloimme suunnitella nuorten kanssa mopopajaa, johon kuka vaan saa tulla ja siellä on työkalut sekä ohjausta. Varaosat pitää tuoda itse, sanoo Äänekosken Moottorikerhon hallituksen jäsen Sami Kalliokoski.

Hän kiittää sponsoreiksi mukaan lähteneitä yrityksiä, jotka ovat lahjoittaneet pajaan muun muassa työkaluja. Paja on auki 2-3 iltaa viikossa ja tarpeen mukaan. Tarkemmat aukioloajat kerrotaan lähiaikoina.

-Pajaan ovat tervetulleita kaikki nuoret, joilla on mopo. Kaikilla ei ole kotona tiloja, työkaluja tai apua. Siksi olen iloinen, että saimme yhteistyöllä pajan perustettua, Kalliokoski sanoo.

Äänekosken kaupungin nuorisotoimi tukee mopopajan toimintaa 1000 eurolla ja Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto lahjoitti mopopajalle MIG/MAG hitsauslaitteen.

Äänekosken kaupungin ja Poken lisäksi mopopajaa ovat tukeneet seuraavat paikalliset yritykset: Valtra Oy, AGCO Suomi Oy, Vianor Äänekoski, Kosken Varaosapojat Oy, Earthpac Oy, K-Rauta Äänekoski, Äänekosken Kiinteistöhoito, Etra Äänekoski, Mohako Oy, Laserkeskus Saarijärvi, Tarvikekeskus, Tokmanni, Mainostyöt Ijäs

Mopopajan avajaiset ovat 15.4. klo 17, Rautatienkatu 23.

Lisätietoja:

Äänekosken Moottorikerho Ry

hallituksen jäsen Sami Kalliokoski

044 788 7419

 

 

 

 


Lähettäjä
Tuija Tiitinen
04.04.2019