Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto
Etusivu » Ajankohtaista » Työtreffeille odotetaan yli sataa työtöntä työnhakijaa Äänekoskelta
03.04.2019

Työtreffeille odotetaan yli sataa työtöntä työnhakijaa Äänekoskelta

Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopistossa Äänekoskella järjestetään 10. huhtikuuta Työtreffit, jonne odotetaan jopa 120:a alueen työtöntä työnhakijaa. Työtreffeillä yritykset kertovat toiminnastaan ja vapaista työpaikoistaan, ja työnhakijat voivat keskustella yritysten edustajien kanssa.

- Tällaisten yhteisten tapahtumien järjestäminen on ensiarvoisen tärkeää myös Äänekosken kaupungin näkökulmasta. Erityisesti iloitsen, että ammattiliitot ovat lähteneet kutsumaan jäseniään mukaan Työtreffeille. Toivottavasti mahdollisimman moni äänekoskelainen löytää itselleen sopivan työn ja elinkeinoelämä saa sopivia ja osaavia työntekijöitä, sanoo työvalmennuspäällikkö Riikka Hytönen Äänekosken kaupungilta.

Mukaan ovat ilmoittautuneet jo seuraavat yritykset: Valtra Oy, Patera Oy, KSPT Insulation Oy, ABC Hirvaskangas, Caverion Oy, Meconet Oy ja Äänekosken Kiinteistönhoito /ProAvera Oy. Tilaisuudessa ovat paikalla myös Äänekosken kaupungin, Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopiston Poken ja TE-toimiston edustajia sekä ammattiliittojen edustajista ainakin PAM, Rakennusliitto ja Teollisuusalojen liitto.

- Sanaan ”kohtaanto-ongelma” törmää nykyään usein. Siksi Poke haluaa alla mukana saattamassa yhteen vapaata työväestöä ja työvoimapulasta kärsiviä alueen työnantajia. Jos työllistymisen esteenä on osaamisvajetta, pyrimme löytämään niihin ratkaisut oman- tai räätälöidyn koulutustarjonnan avulla. Koulutuksen toteuttamiseksi on käytettävissä useita eri rahoitusinstrumentteja, sanoo asiakkuusvastaava Olavi Piispanen POKE Työelämäpalveluista.

Työtreffit järjestää Poke, Äänekosken kaupunki ja TE-palvelut.

Työtreffit pidetään 10.4. klo 13-15 Poken Piilolan kampuksella päärakennuksen auditoriossa Piilolantie 17.

Ilmoittaudu Työtreffeille tästä.

Lisätietoja: työvalmennuspäällikkö Riikka Hytönen, Äänekosken kaupunki, p. 040 194 6100

asiakkuusvastaava Olavi Piispanen, POKE Työelämäpalvelut, p. 040 143 9222


Lähettäjä
Tiina Möttönen
26.03.2019
Viimeksi muokattu
03.04.2019