Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto
Etusivu » Ajankohtaista » Oppisopimusten koulutuskorvausten maksaminen
09.01.2019

Oppisopimusten koulutuskorvausten maksaminen

TIEDOTE 9.1.2019

Opiskelijahallintojärjestelmän muutoksesta johtuen oppisopimukseen liittyvä koulutuskorvauskäytäntö on muuttumassa eikä koulutuskorvauksia enää tarvitse hakea eikä koulutuskorvausraporttia tehdä. Koulutuskorvaukset viime vuodelta maksetaan automaattisesti oppisopimuksessa sovitun työpaikalla tapahtuvan oppimisen ja ohjauksen toteutumisen ja oppisopimuksen voimassa olon perusteella tämän vuoden alkupuolella työsuhteisten oppisopimuksissa yrityksille ja yrittäjän oppisopimuksissa sovitulle mentoreille.

Työnantaja/yrittäjän mentori voi ilmoittaa ajantasaisen tilinumeron maksatusta varten tämän linkin kautta. (jos et ole aiemmin ilmoittanut).

Maksatusaikataulusta ei ole vielä tietoa, mutta asiaa voi kysellä tammikuun lopulla, mikäli korvauksia ei vielä ole tullut sinulle, Työelämäpalveluiden yksiköstä sähköpostilla myynti@poke.fi. Maksatusaikataulusta jatkossa tiedotetaan myöhemmin.

Työnantajan/yrittäjäopiskelijan/mentorin velvoitteena on ilmoittaa ajantasaisesti , mikäli oppisopimus purkaantuu/on purkaantunut, keskeytetty tai opiskelijan työsuhteessa tai oppisopimuksessa tapahtuu muutoksia, jotka vaikuttavat koulutuskorvauksen maksatusperusteeseen.

POKE Työelämäpalvelut


Lähettäjä
Tiina Möttönen
09.01.2019
Viimeksi muokattu
09.01.2019