Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto
Etusivu » Ajankohtaista » Poken avoimissa ovissa vierailee yli 800 yhdeksäsluokkalaista
21.11.2018

Poken avoimissa ovissa vierailee yli 800 yhdeksäsluokkalaista

Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopiston Poken Äänekosken toimipisteissä vietetään avoimia ovia ja valtakunnallista Teknologiatiistai-tapahtumaa tiistaina 27. marraskuuta klo 9-15. Kaikki alat esittäytyvät Piilolan kampuksella ja Opinahjon toimipisteessä. Lisäksi Piilolassa toimintaansa esittelevät monet Poken yhteistyöyritykset Teknologiatiistain hengessä ja Opinahjossa esittäytyvät kaupan alan yritykset. Tässä vaiheessa mukaan on tulossa seuraavat yritykset: Lidl, Kesko, Keskimaa, Valtra, OnSteel, SopValm, Botnia Mill Service, Rautia, Makita, Metsä Group, HyvänTähen, i-Legeskin.

Teknologiatiistain idea on, että ammatilliset oppilaitokset ja teknologiayritykset tekevät yhdessä kone- ja tuotantotekniikan ammatillista koulutusta ja teknologia-alaa tutuksi nuorille ja kaikelle kansalle.

Päivän aikana Piilolassa ja Opinahjossa vierailee yli 800 yhdeksäsluokkalaista ympäri pohjoista Keski-Suomea. Avoimiin oviin ovat tervetulleita ihan kaikki.

Piilolan kampuksella, Piilolantie 17, osaamistaan esittelevät tekniikan, liikenteen, ravintola ja catering-alan ja Saarijärven Tarvaalan luonnonvara- ja ympäristöala sekä työelämä- ja yrityspalvelut. Esittelemme uusimpia digitaalisia oppimisympäristöjämme, jotka voittivat Vuoden digitaalisin teko 2018 –palkinnon. Päivän aikana voi kokeilla mm. logistiikka- ja metsäalan ajosimulaattoreita sekä virtuaali- ja hololaseja. Lisäksi esittelemme 3D-tulostusta.

Äänekosken Opinahjossa, Opinahjontie 1, esittäytyvät sosiaali- ja terveysala, kaupan ja hallinnon ala, Viitasaaren ravintola- ja catering-ala sekä Saarijärven Tarvaalan luonnonvara- ja ympäristöalan eläintenhoitajakoulutus, Creen Care -toiminta ja maatalousala.

Kutsumme teidät mukaan tutustumaan Poken monipuoliseen koulutukseen sekä moderneihin oppimismenetelmiimme.

Olette lämpimästi tervetulleita meille!

Lisätietoja

viestintäkoordinaattori Tuija Tiitinen
p. 040 652 7315

Lue lisää ja katso kuvia viime vuoden tapahtumasta.

Yhteistyöyritykset


Lähettäjä
Tiina Möttönen
22.10.2018
Viimeksi muokattu
21.11.2018