Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto
Etusivu » Ajankohtaista » Äänekosken Ohjaamo alkaa toimia Poken tiloissa Piilolassa
23.10.2018

Äänekosken Ohjaamo alkaa toimia Poken tiloissa Piilolassa

Äänekosken Ohjaamon toiminta käynnistyy 25. lokakuuta. Ohjaamo on paikka, josta alle 30-vuotiaat nuoret saavat apua työhön, koulutukseen ja arkeen liittyvissä asioissa. Ohjaamoon voi tulla ilman ajanvarausta hakemaan apua erilaisiin pienempiin ja suurempiin ongelmiin. Ohjaamossa tavattavissa on te-palveluiden asiantuntija, kaupungin työllisyysyksikön työntekijä, nuorten sosiaalityöntekijä, etsivä nuorisotyöntekijä, Hohto-hankkeen ura- ja opinto-ohjaaja sekä Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopiston Poken opinto-ohjaaja.

"Meillä on Äänekoskella tarjolla apua niin isoihin kuin pieniinkin huoliin, kunhan vain osaat oikeasta paikasta kysyä. Ohjaamon tarkoituksena on koota tarjolla oleva apu, tuki ja neuvonta yhden osoitteen taakse, jotta oikeat vastaukset löytyvät entistä helpommin." kommentoi nuorten palvelukoordinaattori Arto Lampila.

“Hienoa, että Ohjaamo aloittaa Äänekoskella. Poke on sille luonteva paikka, koska meiltä saa tietoa eri koulutusmahdollisuuksista, ohjausta ammatinvalintaan ja oman tulevaisuuden kirkastamiseen. Meillä eletään nuorten arkea joka päivä ja haluamme auttaa kaikkia nuoria löytämään oman juttunsa”, sanoo koulutusjohtaja Marjo-Riitta Vainio Poken Työelämä- ja yrityspalveluista.

Ohjaamo palvelee torstaisin klo 12-15 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopiston Poken tiloissa,

Piilolantie 17, G-rakennus,
Työelämä- ja yrityspalvelut.

Äänekosken Ohjaamo avajaisia vietetään torstaina 25. Lokakuuta kello 12 alkaen. Media on tervetullut paikalle.

 

Lisätiedot:

nuorten palvelukoordinaattori Arto Lampila, Äänekosken kaupunki, p. 0400 115 711, arto.lampila@aanekoski.fi

koulutusjohtaja Marjo-Riitta Vainio, Poke Työelämä- ja yrityspalvelut, p. 040 512 4372


Lähettäjä
Tiina Möttönen
09.10.2018
Viimeksi muokattu
01.11.2018