Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto
Etusivu » Aikuiset

Aikuiskoulutus ja työelämänpalvelut

Koulutuskalenteriin

Haluatko täydentää osaamistasi tai opiskella kokonaan uuden ammatin? Onko sinulla osaamista, mutta tutkintotodistus puuttuu? Tarvitseeko henkilöstösi osaaminen päivittämistä tai täydennystä?

Näyttötutkinto ja ammatillinen täydennyskoulutus vahvistaa asemaa työmarkkinoilla, mahdollistaa urakehityksen ja varmistaa työyhteisön hyvän tuloskunnon.

POKE Aikuiskoulutus kehittää aikuisten ammatillista osaamista, sekä työyhteisöjen toimintaa työelämälähtöisesti. Tunnemme hyvin toiminta-alueemme ja tuemme sen menestymistä ja yrittäjyyttä, sekä yksilöiden hyvinvointia.

Löydä oma polkusi

Ammatillinen aikuiskoulutus on joustava tapa kehittää osaamista, se soveltuu suoritettavaksi niin työssä, työn ohessa, omalla ajalla kuin työttömyysetuudellakin.

POKE Aikuiskoulutuksessa voit suorittaa perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintoja, lisäksi tarjolla on monipuolista ammatillistä lisä- ja täydennyskoulutusta, sekä lupakorttikoulutuksia.

Katso tästä alkavat koulutuksemme.

Opiskele vain tarpeellinen

Aikuisopiskelun lähtökohtana on aina olemassa olevan elämänkokemuksen, työtehtävien tai työkokemuksen, aiemman opiskelun ja harrastusten kautta kertynyt osaaminen. Kartoitamme osaamisesi opintojen alussa ja opiskelet vain sen minkä tarvitset, elämäntilanteeseesi soveltuvalla tavalla henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.

Sinun polkusi

Löydä itsellesi sopivin tapa oppia ja uudistaa osaamistasi. Kulje polkusi yhtäjaksoisesti tutkinnon alusta sen loppuun saakka tai taivalla opinpolkuasi tutkinnon osa tai lyhytkoulutus kerrallaan.

Facebook Seuraa meitä Facebookissa. Käy tykkäämässä Facebook-sivuistamme!