Pohjoisen Keski-Suomen oppimiskeskus

Hae alkaviin koulutuksiin tästä!

Ammattitaitoa aikuisille

POKE Aikuiskoulutus on alueensa ammatillisen osaamisen oppimiskeskus, joka kouluttaa, ohjaa ja kehittää. Vuosittain noin 3 000 aikuista käy toimipisteissämme Äänekoskella, Saarijärvellä, Viitasaarella sekä niiden ympäristökunnissa uudistamassa ammatillista osaamistaan.

Koulutamme osaajia liike-elämän, palvelualojen, teollisuuden ja maaseudun tarpeisiin. Laaja koulutusalojen kirjo metallialasta puhdistuspalveluihin, rakentamisesta kauneudenhoitoalaan ja tietotekniikasta eläintenhoitoon mahdollistaa monipuoliset koulutus- ja kehittämisratkaisut perusammattitaidon hankkimisesta esimiestason osaamiseen.

Aikuisopiskelu sopii kaikille - olitpa työelämässä, työtä vailla tai ammatinvaihtoa harkitsemassa. Toteutamme käytännönläheiset opinnot joko työpaikallasi, oppilaitoksessamme tai verkossa. Haluamme, että koulutuksemme ovat monimuotoisia ja helposti saavutettavissa.

Palvelemme alueen yritys- ja elinkeinoelämää, työyhteisöjä ja organisaatioita niiden koosta riippumatta tarjoamalla ja suunnittelemalla koulutusta ja kehittämistyökaluja asiakkaan tarpeiden pohjalta.

Kysy ensin meiltä!

Ilmoittautuminen aikuiskoulutukseen ja koulutustarjonta on siirtynyt Wilma-järjestelmään 17.6.2014 alkaen.